Sæt dig præg på udviklingen i LOF

10. september 2015 kl. 12:54

Deltag i landsorganisationens kurser og få nye kompetencer til LOF arbejdet. I efteråret har vi flere tilbud, der er rettet mod at udvikle LOF og LOF's afdelinger. I kan også kan tilrettelægge jeres eget kursus til afdelingsfællesskabet i samarbejde med sekretariatets konsulenter.

Skolelederkursus - grundlæggende
Har din afdeling fået ny skoleleder, så er det grundlæggende skolelederkursus en rigtig god idé. I løbet af to dage får deltagerne en overordnet introduktion til arbejdet som leder i LOF. I får mulighederne i folkeoplysningsloven serveret og overblik over stillingens administrative ansvarsområder. Vi giver også en række genveje og tips til, hvordan de administrative opgaver kan løses samt et oplæg om redskaber til markedsføring og kommunikation. Naturligvis byder kurset også på en grundig introduktion til LOF som oplysningforbund. Undervisningen er er tilrettelagt som en blanding af oplæg og praktiske øvelser og er målrettet nye skoleledere i LOF. 

25. september kl. 12:00 - 26. september kl. 15:30, Valby
Læs mere om skolelederkurset og tilmeld dig her

Skolelederforum
Skolelederforum er LOF's halvårlige træf for alle vores skoleledere. Dagen giver dig ny inspiration, ny viden fra spændende oplægsholdere og mulighed for at sparre med dine kolleger og landsorganisationens konsulenter. Programmet offentliggøres snarest, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

6. oktober kl. 10:30 - 15:30 Valby

Folkeoplysning i udvikling - LOF's strategi- og udviklingskonference
På LOF's strategi- og udviklingskonferencen får du mulighed for at sætte dit præg på udviklingen i LOF. Gunvor Vestergaard fra Grænseforeningen og konsulent i landsorganisationen Lene Buerup Andersen sætter blandt andet fokus på, hvordan vi kan rekruttere flere frivillige kræfter og på hvilke opgaver, de skal løse. LOF's udviklingsforum præsenterer forslag til, hvordan vi kan tiltrække flere deltagere fra en yngre målgruppe. Derudover fortæller Formand for Fritidsudvalget i Kolding Kommune om, hvordan kommunen arbejder for at udvikle folkeoplysningen. Oplægget om samarbejdsmuligheder med kommunen bliver fulgt op af LOF's formand Kim Valentin og sekretariatsleder Per Paludan Hansen. Vi opfordrer alle aktive LOF'ere til at deltage. 

Lørdag den 14. november, Kolding
Kl. 09:45 -  17:15
Tilmeld dig konferencen Folkeoplysning i udvikling her

Værktøjsdag
Værktøjsdagen er en god mulighed for at løse opgaver for din afdeling, mens du får oplæg fra LOF's konsulenter og sparring fra kolleger om, hvordan I kan udvikle kommunikations- og administrationsarbejdet. Vi giver et minikursus i de grundlæggende færdigheder inden for kommunikation og administration og sørger samtidig for, at de nye redskaber kan prøves af under kurset. Undervisningen er tilrettelagt som en blanding af korte oplæg og opgaveløsning.

21. oktober kl. 10:30 - 17:15, Ringsted
Læs mere om kurset og tilmeld dig her

Kurser for afdelingsfællesskaber
I er meget velkomene til at bestille et kursus fra landsorganisationen til jeres afdelingsfællesskab. Kursets tidspunkt og indhold kan sammensættes efter jeres behov og kan for eksempel foregå i forbindelse med et afdelingsfælleskabdsmøde. 

Se listen over kurser til afdelingsfællesskaber her eller kontakt sekretariatet og fortæl os om jeres kursusbehov. 

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling