Nyt om navne

21. maj 2015 kl. 16:17

Vi byder varmt velkommen til et stærkt hold af nye skoleledere og formænd for LOF afdelinger over hele landet. Samtidig siger vi tak til de afgående personer for deres engagement og virke i LOF.

Ny formand for Holstebro-Struer
Nanna Magrethe Bjerrum overtager posten efter som formand for LOF Holstebro-Struer efter Villy Nielsen. Den nye formand har tidligere siddet i afdelingens bestyrelse som næstformand.

Ny Skoleleder for LOF Sorø
Jeanette Christensen er blevet ansat som ny skoleleder for LOF Sorø. Jeanette Christensen er godt bekendt med arbejdet i LOF, da hun tidligere har været skoleleder i LOF Stenlille. Skolelederstillingen i LOF Sørø overtager hun efter Karen Regine Møller.

Ny skoleleder for LOF Ringkøbing-Skjern
Karen Marie Ventzel er ny skoleleder for LOF Ringkøbing-Skjern. Hun overtager posten efter Grethe O. Goldenbeck

Ny skoleleder for LOF Næstved
Per G. Nielsen er tiltrådt stillingen som skoleleder for LOF Næstved. Per G. Nielsen overtager posten efter Brian Rønnow.  

Ny formand i LOF Langå
Kurt Vilstrup er ny formand for LOF Langå efter Pia Nielsen, der fortsætter i bestyrelsen som næstformand.

Ny formand for LOF Sakskøbing
Ritha Løkke er ny formand for LOF Sakskøbing. Ritha har tidligere siddet i bestyrelsen og overtager nu formandsposten efter Anni Skaaning.

Ny formand for LOF Vestfyn
Jytte Bonnerup-Kjær overtager posten som formand for LOF Vestfyn efter Torben Jørgensen. 

Om "Nyt om navne"
I sektionen "Nyt om navne" omtaler vi skoleleder- og formandskift, jubilæer, runde fødselsdage og andre mærkedage. Ønsker I en omtale i LOFnyt, er I meget velkomne til at kontakte redaktionen på  . Vi kan desværre ikke påtage os ansvaret for invitationer til receptioner eller lignende. 

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling