Kick start din sæsonstart med LOF - Aktiv September

21. maj 2015 kl. 19:18

Vil din afdeling gøre noget ekstra ud af sæsonstarten og tiltrække flere deltagere, så er det en god idé at være med i LOF's fælles sæsonstartskampagne LOF- Aktiv september. Formålet med kampagne er at skabe opmærksomhed om LOF og at tiltrække flere nye deltagere til vores mange gode tilbud.

Webinar
I starten af maj præsenterede vi kampagnen på landsorganisationens første officielle webinar. Se webinaret om LOF-Aktiv september her

September måned er særligt et godt tidspunkt at markedsføre jeres tilbud, da det er her, mange mennesker beslutter, hvad de vil gå til hen over vinteren. Sæsonstartskampagnen kan derfor være en god ramme for den særlige indsats, mange afdelinger alligevel gør forud for efterårssæsonen.

God erfaring
I år er det tredje gang, vi kører kampagnen, og vi har derfor en masse gode erfaringer og ideér at trække på. Vi samler løbende forslag til aktiviteter og markedsføring på kampagnesiden, som I finder på lofnet.dk under markedsføring/lof-aktiv-september

Da det er jer, der bedst ved, hvad der virker i jeres område, fungerer kampagnen lokalt. Det vil sige, at I selv kan bestemme, om I vil holde åbnet hus-arrangement, udbyde gratis prøvetimer, forsøge jer med en kendt oplægsholder eller noget helt andet. Det eneste, vi forventer, er, at I bruger kampagnens logo, og at I forsøger at udnytte den opmærksomhed I får, til at gøre folk opmærksomme på jeres øvrige tilbud. Vi håber også, I vil anvende den konkurrence, som vi stiller gratis til rådighed med et weekendophold på Hotel Svendborg som præmie.

Det tilbyder landsorganisationen
Vi har i år indgået aftale med nogle oplægsholdere, som har noget på hjerte, og som er særligt velegnet til sæsonstartsarrangementer. Oplægsholderne kan hyres til en særlig favorabel pris, som vi på forhånd har forhandlet hjem til jer. Læs mere om vores lofaftaler her

Landsorganisationen er også behjælpelig med pressearbejdet og med sparring omkring udviklingen af aktiviteterne.

Tilmelding
Fristen for tilmelding er den 23. juni. Vi hører dog meget gerne fra dig snarest, så vi kan begynde at vidensdele om konkrete aktiviteter.

Vi håber, din LOF-afdeling har lyst til at deltage. Jo flere afdelinger, der bakker op om sæsonstartskamnpagnen, jo mere synergi og opmærksomhed kan vi opnå på landsplan.

Læs mere om sæsonstartskampagnen LOF - Aktiv September her

 

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling