Jyllands-Postens læserklub sælger billetter for LOF

11. september 2014 kl. 09:16

På tirsdag slår LOF Århus dørene op til arrangement Viden om EU - Hvor er EU på vej hen ? med MF Jakob Ellemann-Jensen (V) og tidligere udenrigskorrespondent Per Nyhom. Afdelingen er næsten sikker på, at der stolene bliver besat. Jyllands-Posten har nemlig allerede solgt 50 billetter.

Arrangementet har også fået helsidesannoncer og flot omtale i den landsdækkende avis. Det skyldes et netop etableret samarbejde mellem LOF og Jyllands-Postens læserklub.

Gode tilbud
- Jyllands-Posten får en masse gode tilbud fra LOF, som de kan tilbyde medlemmerne af læserklubben uden selv at skulle stå for arrangementerne. Vores afdelinger får til gengæld god omtale både i den trykte avis og på www.mit.jp.dk. Det giver os en rigtig fin platform at sælge billetter fra, og vi får solgt flere pladser, end vi ellers ville have gjort, siger udviklingskonsulent Dorthe Lykke Olesen.

- Jyllands-Posten er interesseret i gode arrangementer over hele landet. De efterspørger dog særligt ting, der foregår i Ålborg og i Syddanmark, siger hun.

Brug læserklubben
Ønsker din afdeling at blive en del af samarbejdet med Jyllands-Postens læserklub, er du velkomment til at kontakte Dorthe Lykke Olesen på dlo@lof.dk eller Bent Jørgensen på bent@lof.dk

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling