Book to foredrag med Lotte Heise til særpris

30. september 2015 kl. 20:37

LOF har indgået en LOF aftale med Lotte Heise. Din afdeling kan derfor vælge mellem to af Lotte Heises foredrag til 15.000 kr. per styk. Hvis flere afdelinger er interesseret, kan vi koordinere markedsføringen.

LOF's landsorganisation har forhandlet en LOF aftale på plads med en af Danmarks mest kendte og underholdende foredragsholdere. Vælg mellem to skarpe og rørende foredrag med Lotte Heise.

  • Selvfølgelig skal hun bo sammen med mig" - om at bo med sin handicappede mor
  • Det skal være sjovt at blive gammel i Danmark - hvorfor tror vi, at ældre ingen smagsløg har?

Selvfølgelig skal hun bo sammen med mig
- Vi har grinet, grædt og kæmpet, og det har været det hele værd, men der er da også en pris at betale! Sådan siger Lotte Heise om sin og hendes mors rejse gennem 3 1/2 år i et usædvanligt bofællesskab med tvillingedrenge, krybdyr, edderkopper og et par katte! 

I februar 2011 fik Lotte Heises mor en blodprop, som medførte total lammelse i højre side og ekspressiv afasi. Book Lotte Heises foredrag og få historien bag hendes nye bog  Selvfølgelig skal hun bo sammen med mig - om at bo med sin handicappede mor

- Min superseje mor gik fra at være et normalt fungerende menneske til ikke kunne ret meget selv, udover at hun mistede evnen til at tale. Hun forstår alt, men udtrykker sig umådelig begrænset. Det mentale fængsel, syntes jeg, var så synd for hende, at jeg lejede et hus, hvor hun kunne bo sammen med mig og mine dengang 14-årige tvillinger. Det har været en lang, svær, anstrengende, men også livsgivende og smuk rejse.

Under foredraget fortæller Lotte Heise hele historien om, hvordan familien tacklede de svære år. Der vil blive fældet en tåre, grinet og masser at tænke over!

Det skal være sjovt at blive gammel i Danmark
I Danmark mangler vi respekt for folk, der er "gamle", eller som ikke er super hurtige. Vi mangler empati og det er sørgeligt i et samfund som vores, hvor de fleste trods alt har rigeligt.

I foredraget "Det skal være sjovt at blive gammel i Danmark" tager Lotte Heise vores forhold til ældre op. Med forholdsvis skrap hånd tager hun også pulsen på vores til tider elendige ældrepleje. Hun stiller skarpt på følgende punkter:

  • Hvorfor taler mange, der arbejder med ældre, "babysprog", eller endnu værre taler ned til de ældre borgere?
  • Hvor er logikken, når den ene hånd overhovedet ikke ved, hvad den anden gør i vores kommuner, som altid fattes penge, men som har ufattelig mange ansatte?
  • Hospitalerne glemmer det ene og det andet, men de ældre har svært ved at råbe op og brokke sig - det er jo ikke alle der har en datter der hedder Lotte Heise der kæfter op - når tingene ikke er i orden.

Praktisk
Jeres kontaktperson er Tanja Kofoed
Tlf.: 70260100
www.bifald.dk  mail@bifald.dk

LOF særpris: 15.000 kr. + transport

  • LOF afdelinger tager direkte kontakt til Tanja Kofoed og aftaler tid og sted
  • LOF sørger for lokaler og markedsføring
  • Tænk gerne i en samarbejdspartner - kommune, patientforeninger, bibliotek, frivillige foreninger mv.

Hvis flere afdelinger udbyder dette arrangement, kan vi hjælpes ad med markedsføringså som presseomtale, opslag og boost på Facebook. Arrangementet er velegnet til at markedsføre via vores samarbejde med Jyllands-Posten, især hvis flere afdelinger lægger et arrangement i samme måned.

Læs mere om foredragene med Lotte Heise her

Læs mere om LOF aftaler på lofnet.dk/udvikling

 

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling