UDSAT - Skoleledertræf

Skoleledernes egen samling

Kurset er indtil videre udsat.

Vi glæder os til at se dig til Skoleledertræf! Det er her, vi netværker, deler erfaringer og får inspiration til at udvikling og salg af aftenskolens tilbud. I år fokuserer vi særligt på lokale aktiviteter i anledning af LOF's 75-års jubilæum samt aktiviteter under temaet FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling. 
Sidste år præsenterede vi partnerskabet ABC for mental sundhed. Nu sætter vi fokus på de mange muligheder, partnerskabet giver LOF lokalt. Hør for eksempel mere om, hvordan ABC for mental sundhed og VANEBRYDERNDE kan kædes sammen. 

Skoleleder i LOF Syd, Louise W. Petersen, giver inspiration til, hvordan man kan udvikle kurser, der tager udgangspunkt i begivenheder i lokalområdet. Glæd dig også til at møde Mette Vahlun, vinderen af LOF's konkurrence: Jysk mesterskab i foredrag og debat. Hør mere om hendes foredrag om at være et ungt menneske med diagnoser og om vores erfaringer med at arrangere mesterskabet.
 
Programmet byder derudover på et indblik i LOF's strategi, og Signe Damkjær & Jacob Kofoed giver en introduktion til, hvordan din hjemmeside bliver mere synlig for Google og for nye kunder. Vi skal naturligvis også nyde de skønne omgivelser ved Sandbjerg Gods. Og da vi er i Grænselandet, markerer vi 100 året for Genforeningen med et guidet besøg på Sønderborg Slot.

Mødegange

  • DatoTidStedUnderviser(e)Kort
  • 01.05.2011:00- 18:00Sandbjerg GodsDorthe Olesen (kort)
  • 02.05.2009:00- 15:00Sandbjerg GodsDorthe Olesen (kort)

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet

Holdinfo

Holdnr
2017 - UDSAT - Skoleledertræf
Start
01.05.20 kl. 11:00 - 18:00
Ugedag
fredag
Underviser
Dorthe Olesen
Adresse
Sandbjerg Gods, Sandbjergvej 102, 6400 Sønderborg (kort)
Salen
Holdtimer
13.00
Mødegange
2
Pris (dkk) 
Almen
1895.00

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling