SEO -Webinar

For begyndere og næsten begyndere :-)
Få nye kunder – lær at arbejde med SEO i din markedsføring
Søgemaskineoptimering er en vigtig del af markedsføringen i LOF. Søgemaskineoptimering kaldes også SEO og handler om, at din hjemmeside og dine tilbud bliver synlige, når nye kunder søger efter dem via søgemaskinen Google. På kurset får du en introduktion til, hvad SEO er. Du lærer, hvordan du ved hjælp af små justeringer på din hjemmeside bliver mere synlig for Google og dermed for nye kunder.
Hvad er SEO
Flere og flere af vores kunder leder efter aktiviteter og tilbud på nettet frem for i et trykt katalog. Når en ny kunde skriver ”yoga i Vejle” ”hækling på Fyn” eller ”madlavningskurser i Thisted” på søgemaskinen Google, leder Google efter hjemmesider, der matcher kundens søgning. SEO handler om at blive klogere på, hvilke ord og sætninger en ny kunde søger på.

Hvordan gør man

Gennem mindre ændringer i jeres kursustekster, små tilføjelser i Umbraco og ved at justere et par andre ting på hjemmesiden, kan I sørge for, at jeres LOF afdeling og jeres tilbud kommer frem længere oppe på Googles liste end AOF’s, FOF’s eller vores øvrige konkurrenter.

Kom i gang
Er I endnu ikke gået i gang med at arbejde med SEO, så har i chancen nu. SEO er ikke svært, men kræver lidt arbejde og tålmodighed. Resultatet viser sig desværre ikke med det samme. Derfor er det vigtigt, at I går i gang så snart som muligt. 

Mødegange

  • DatoTidStedUnderviser(e)Kort
  • 13.11.2010:00- 11:30TeamsSigne Damkjær

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet

Holdinfo

Holdnr
2074 - SEO -Webinar
Start
13.11.20 kl. 10:00 - 11:30
Ugedag
fredag
Underviser
Signe Damkjær
Jacob Kofoed
Dorthe Olesen
Adresse
Teams, , 1620 København V
Webinar
Holdtimer
1.50
Mødegange
1
Pris (dkk) 
Webinar
100.00

Varekurven finder du altid øverst til højre.

Vil du finde flere hold eller Gå til bestilling